ΕΤΑΙΡΙΑ

Tosoh Corporation

H Toyo Soda Manufacturing ξεκίνησε το 1935 ως εγχώριος παραγωγός καυστικής και ανθρακικής σόδας. Tο 1975 συγχωνεύτηκε με την Tekkosha Co. Ltd και δύο χρόνια αργότερα, μετονομάστηκε σε Tosoh Corporation. Η λέξη 'tosoh' αποτελεί τη συντομογραφία της "toyo soda", που στα ιαπωνικά σημαίνει σόδα.

Η Tosoh Corporation είναι η μητρική Εταιρία του Ομίλου Tosoh, ο οποίος περιλαμβάνει περισσότερες από 100 εταιρείες σε όλο τον κόσμο και ένα πολυεθνικό εργατικό δυναμικό άνω των 14.000 ατόμων

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.tosoh.com.

Η Tosoh είναι από τους μεγαλύτερους παραγωγούς χημικών στην Ασία. Προμηθεύει διάφορα βασικά χημικά που χρησιμοποιούνται στο σύγχρονο τρόπο ζωής καθημερινά. Τα πετροχημικά εργοστάσια του Ομίλου παράγουν αιθυλένιο, πολυαθυλένιο και πολυμερή, ενώ η παραγωγή ειδικών υλικών υποστηρίζει την αγορά των ημιαγωγών, οθονών, και της ηλιακής τεχνολογίας. Η Tosoh είναι επίσης  πρωτοπόρος και σε τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στην αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών. Ο Όμιλος έχει διατυπώσει έντονα την δέσμευση του για βιώσιμη ανάπτυξη παράγοντας ποικιλία οικολογικών προϊόντων.

Stock Exchange Ticker Symbol: JP: 4042

Tosoh Corporation Headquarters
Address: Tokyo Midtown Yaesu, Yaesu Central Tower,
2-2-1, Yaesu, Chuo-ku, Tokyo 104-8467 Japan
Tel: +81 3 6636 3711
Fax: +81 3 6636 3600
Email: [email protected]